Öland, dag 3

Hallå hallå!

Vi är i full gång med lägret nu och det händer saker hela tiden. Imorse på samlingen fick vi sätta oss mitt emot en person vi inte känner. När alla gjort det så fick vi veta att vi skulle rita av vår nya kompis men utan att titta på pappret och dessutom med fel hand. Det blev många roliga teckningar och många härliga skratt.
Också idag så gick vi upp och hälsade på djuren som bor på gården. Vi matade kaninerna med maskrosblad och tog kort på grisarna.
Efter lunch så provade några av oss på att rida. Vi var riktigt duktiga och alla tyckte att det var superkul! Hästarna var också jättesnälla och fina.

Klockan halv fyra samlades vi för att åka bil gemensamt in till Borgholm. Vi skulle åka in för att fira att vår Kronprinsessa Victoria fyllde 32 år idag. Vera och Herman följde självklart med oss.
Det var mycket folk men vi hade bra platser och såg scenen bra. Det uppträdde massor av artister. Bland andra Jill Johnsson, Orup och Lena, Malena Ernman och Måns Zelmerlöw. Sen fick skidskytterskan Helena Jonsson årets stipendie av kronprinsessan.
När allt var klart och kungafamiljen skulle åka därifrån så kom kronprinsessan och hälsade på våra maskotar Herman och Vera. Så nu är de också nästan kungliga. I alla fall för oss!

Imorgon ska vi åka och bada så nu måste vi sova så vi orkar upp.
Sov gott!

/Veronica



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!