SVT 25 JULI Sommarkväll

Anne Lundberg i ny talkshow

Rolf Lassgård, Mia Skäringer, Robin Paulsson, Sara Dawn Finer och Roger Moore är bara några av alla de kända profiler som i sommar gästar Anne Lundberg i alldeles egna talkshowen Sommarkväll med Anne Lundberg.

Under fem lördagskvällar med start den 27 juni möter vi Anne och hennes många gäster i studion direkt vid strandkanten på Ystad Saltsjöbad på sommarfagra Österlen. Det blir allt från politiker och idrottsmän till artister, programledare och näringslivsprofiler som Anne möter i personliga intervjuer och angelägna samtalsämnen. Dessutom uppträder olika artister live akustiskt.

20:00 Sommarkväll med Anne Lundberg Del 5 av 5. I veckans program träffar Anne Mia Skäringer, som nyligen utsågs till Sveriges roligaste person. Vi möter Veronica Hedenmark, som är funktionshindrad sedan födseln. I dag driver hon ett företag med 600 anställda. Fd Moderatledaren Bo Lundgren berättar om hur han ger bl.a. Barack Obama råd om hur man skall hantera finanskrisen. Knut Kainz Rognerud talar om sin bok om hur bankerna lurat oss på hundratals miljarder. Fd justitieministern Thomas Bodström visar vad han kan göra med ett munspel och en fotboll. Dessutom: alpackan Viggo, ett djur som en del är beredda att betala mångmiljonbelopp för

att äga. * Även i SVT1 29/7, SVT1 30/7 och SVT24 30/7 * Textat sid. 199


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!