Äääääääääntligen premiär för VH action!

Så var det äntligen premiärdags i Umeå för vår nya satsning på unga vuxna, VH action, personlig assistans med attityd.

Det blev en hektisk premiärdag som började med personalmöten i ottan, fortsatte med en jättetrevlig lunch med arbetsledarna och föreläsning direkt efteråt.

Roligt att så många ville komma och lyssna på mina tankar om viktiga ungdomsfrågor. Sex och relationer är väl svårt för alla, men som ung vuxen med ett funktionshinder ställs många saker på sin spets. Hur förhåller man sig till sin egen kropp som är så van att hanteras av andra, och hur behåller man sin integritet? Vågar man släppa någon in på livet, och hur ska man undvika  att vardagliga saker som toabesök förvandlas till pinsamheter?

Vi pratade också mycket om jobb, daglig sysselsättning och svårigheterna att komma ut på arbetsmarknaden. Återigen allmängiltiga frågor, men som får ett helt annat avgrundsdjup när mer än hälften av alla personer med funktionshinder står utan jobb.

Efter en kort paus var det bara att slänga på sig festblåsan och susa iväg till Filmstaden. Vi hade hyrt en hel biosalong för smygpremiären på den andra filmen i Stieg Larsson-trilogin ”Flickan som lekte med elden”

Veronica in action, fullsatt salong, popcorn och läsk, en spännande film, kan det bli så mycket bättre en torsdagskväll någonstans i Sverige?

Skämt åsido så är jag JÄTTESTOLT, glad och nöjd över vår nykomling VH action.

Kvällen fortsatte på bästa tänkbara sätt, efterfest på Rex med mingel, buffé och egen DJ. Massor med människor, många unga, god mat, livlig stämning och glatt småprat. Underbart, var ordet!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!