Tack!


God fortsättning

Ja, nu var Julen över. Tänk att vi människor tokstressar så inför Julafton . Så Vips så är det Juldag... Nu har jag flyttat till Umeå . Tänk att jag bor i huset, lite overkligt. Jag har fantastiska grannar....Tack till alla män som har hjälpt mig så mycket: Nisse, Mats, Thomas, Lennart.... Er hjälp har varit ovärderlig.... Mamma o Caroline är här uppe o hälsar på mig...Pappa åkte hem i lördags..... Nu jobbar vi, ingen rast ingen ro..... Kyliga Snökramar i massor från Umeå.

Nu ska vi alla fira Jul i Umeå.

Hej på Er

HUr gå det med Julstöket?

Infinner sig Julstämningen?

Jag har tokshoppat Julklappar nu i kväll. 60 min. Klar.

Nu ska vi åka till huset. Pappa o Caroline har idag, mamma i söndags.

Ikväll blir det uppesittarkväll. Jag ska spela Bingolotto.

Julklram Veronica

Var det Julefrid eller Julstress som var tanken?

Har lagt barnen under granen, klapparna i sängen,
 kakorna är tvättade, golven är bakade,
har hängt ut gröten i julkärven,
 lagt skinkan i frysen,
köttbullarna är slängda,
satt fjädrarna i riset, har klätt granen med nybakadelussekatter eller var det dem vi skulle haft till lucia?

Strunt samma! Huvudsaken är att jag har järnkoll på allt,
snart klar och inte ett dugg stressad!

Trevlig midsommar på er alla.

Julpyssel med VH assistans


Julbak o Julfest VH assistans


Min dator är sönder, men imorgon ....

Hej, Min dator är sönder, men i morgon ...då blir den laggad o då blir blogg....o bilder...- Varm Kram Veronica o God natt

Veronica Hedenmark på scen vid utdelningen av årets Guldklubba

För femte året i rad delades guldklubban ut för förtjänstfullt ordförandeskap. VH assistans Veronica Hedenmark befann sig på plats som representant från stiftelsen Ungt Ledarskap i Hotell Grands spegelsal för att gratulera vinnarna Lennart Ohlsson-Leijon och Olof Stenhammar.


Årets Guldklubba för förtjänstfullt ordförandeskap gick till Lennart Ohlsson-Leijon, ordförande i Stampen, i klassen onoterade bolag och Olof Stenhammar, ordförande i Ratos, i klassen noterade bolag. Prisutdelningen skedde i Hotell Grands spegelsal.

Veronica Hedenmark, ägare och grundare av VH assistans medverkade som representant från Konungens stiftelse Ungt Ledarskap, för att gratulera och vid ett event på spegelsalens scen intervjua vinnarna av guldklubban. Frågorna berörde mångfalden och de två styrelseordförandes tankar kring vilka sätt det går att öka mångfalden av unga, funktionshindrade och etniciteter i dagens svenska styrelser.  En svår men viktig fråga, enligt Lennart Ohlsson-Leijon, som svarade att erfarenhet är den viktigaste egenskapen styrelser letar efter, men att man definitivt bör satsa på att öka mångfalden.

Guldklubban är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap instiftat år 2005 av StyrelseAkademien och revisions- och konsultbolaget Deloitte. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt.Söndag sitter på tåget till Stckholm

HEj Alla ! Oj, vad en vecka går fort. Nu har jag kommit hem från min norrlandsturne. Jag har varit i Lycksele, ett kärt återseende. Hotell Lappland är ett fantastskt hotell... Speciellt Tack till Stefan, hotellägare. Tack för ett viktgt givande möte! Du är min förebild o lär mig mycket ! Onsdagkväll var det Arbetsledarutbildning o middag. Vilken mat... Ja, sedan till vädret: Snö, - 14 grader sol, så underbart med riktig Vinter... Jag o Jurist Jessica var här uppe o hade kundmöten. Vi åkte hem i torsdags Lycksele - Falun, 72 mil, 11 timmar, med stopp på IKEA i sundsvall. Fredag: Jobb på kontoret. Lördag: Julstuga o Julbord på Liljans Herrgård. Vad gott med Julmat.

Vimmelbilder från premiären av Luftslottet som sprängdes


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!