...Snart i Örebro

Hej. Här kommer några rader från baksätet. Leker med hundarna. den lilla valpen bitter mig överallt. Vi stannar i Örebro. Äter Hambugarna. Joy,lilla hunden riktigt bra apptit. Elle vill aldrig äta i bilen.. Har haft telefonmöte, läste lite Amelia när jag vaknade. Tycker om att gå upp tidigt på vardagen så att jag har gått om tid, att dricka the, se lite på TV, tända några ljus... Ja, åt lunch med min mormor syster, Lisa. 90 år. Hjälpte henne med deklarationen...hon ser nästan inget... När jag är i Göteborg så passar Lisa doggsen, perfekt så slipper de vara ensamma. När jag går i parken utanför Lisa har det slagit ut blommor, måsarna skriker...Nu känns det att är vår i luften... Får ett sms av susanne att hon har klippt ut 4 annonser för VH lokaler i Malmö. Ytteriggare ett VH kontor ska öppnas. Jag vill tacka Susanne o Carina för all hjälp med VH kids aktiviterna i helgen! Super bra ordnat! kram kram Veronica

...Snart i Örebro

Hej. Här kommer några rader från baksätet. Leker med hundarna. den lilla valpen bitter mig överallt. Vi stannar i Örebro. Äter Hambugarna. Joy,lilla hunden riktigt bra apptit. Elle vill aldrig äta i bilen.. Har haft telefonmöte, läste lite Amelia när jag vaknade. Tycker om att gå upp tidigt på vardagen så att jag har gått om tid, att dricka the, se lite på TV, tända några ljus... Ja, åt lunch med min mormor syster, Lisa. 90 år. Hjälpte henne med deklarationen...hon ser nästan inget... När jag är i Göteborg så passar Lisa doggsen, perfekt så slipper de vara ensamma. När jag går i parken utanför Lisa har det slagit ut blommor, måsarna skriker...Nu känns det att är vår i luften... Får ett sms av susanne att hon har klippt ut 4 annonser för VH lokaler i Malmö. Ytteriggare ett VH kontor ska öppnas. Jag vill tacka Susanne o Carina för all hjälp med VH kids aktiviterna i helgen! Super bra ordnat! kram kram Veronica

Hallå Vaxsjö kommun, Har ni tagit semester??

Växjö kommun gjorde fel som inte lät en funktionshindrad kvinna ta med personlig assistans för en semestervecka på Kanarieöarna.
Det fastslår länsrätten i en dom med hänvisning till LSS.

Det var i höstas som kvinnan skickade in sin ansökan till kommunen och refererade till lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Ansökan avslogs av omsorgsnämnden med motiveringen att den sökta hjälpen inte behövdes för att uppnå så kallade goda levnadsvillkor.Min kommentar: Vilken annan medborgare måste kontakta kommunen för att få åka utanför kommun gränsen? Hallå, vad tänkte ni med ? Till vem ansöker handläggaren när hon vill åka på semester??

/Veronica

Läs mer:

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/kvinna-har-ratt-till-semester(1214962).gm

Var femte man saknar en nära vän

Enligt en undersökning från SCB saknar en av fem män en nära vän. Men vad är det som avgör om en vän är nära eller inte? I undersökningen verkar man göra mätningen efter hur ofta man umgås med vänner och jag tycker att det är helt andra parametrar som borde vägas in. Visst är det fint att ha en vän man träffar ofta, men om den inte finns kvar när det barkar åt skogen så är den inte nära, hur ofta man än träffas, när allt är frid och fröjd.

Vi har en inneboende nu, en barndomsvän till min sambo Lisa. De har aldrig varit särskilt "nära", i den bemärkelsen att bara de två aldrig har träffats regelbundet, men de delar historia och har gemensamma vänner. Nu är han utan bostad och behöver lite tid för att reda upp sin situation och vi har gjort plats för honom, därför att vi kan och därför att det känns viktigt.

Jag tycker inte att det spelarn någon roll hur lite de än har träffats de senaste åren, Lisa borde ändå betraktas som en nära vän eftersom att hon ställer upp trots att hon inte måste. Trots att ingen hade reagerat över om hon inte hade gjort det. Och hade vår inneboende för några månader sen blivit tillfrågad om vilka nära vänner han hade, tror jag inte att Lisa hade hamnat på den listan.

Enligt undersökningarna är det också fler kvinnor än män som har en nära vän. Kanske har det att göra med det traditionella sättet att se på förmågan att prata om känslor, som något kvinnligt. I den idiotiska andan har män blivit sämre tränade. De är varken mindre intresserade eller mindre lämpade eller i mindre behov av att prata, bara sämre tränade.

Man kan vara "nära" på tusen olika sätt, men först när det sätts på prov kan man avgöra om det är på riktigt. Har du någon som du kan vända dig till om allt går åt helvete? Har du det så har du en nära vän, men har du inte det så är du ganska ensam.

Daniel Pernikliski

Det verkligen så, vänner visar sitt rätta jag...När livet ger oss prövningar...

Hej från Malmö

Idag har jag varit med operativachef Linnea i Malmö o hälsat på VH Kidsen där, så söta...
Blir glad enda in i hjärtat...
En liten flicka i rulle säger..

-När jag ska gifta mig med Lukas så ska jag Bestämma Allt- Lukas får inte bestämma något.
hon fortsätter, Om du inte är snäll, så får du inte passa våra barn...

Kidsen är Underbara!!

Vi åker fram o tillbaka över dagen, Göteborg-Malmö tur o retur. Snabbt går det på E6.
Är trött när jag kommer hem, somnar tidigt...

Kram  från Rallybrudarna.. Veronica

Godnatt från Uddevalla

Hej, nu har jag förflyttat mig till uddevalla, är hos mormor . Vilken kärlek! Ligger brevid mormor, pratar om gamla saker vi har gjort ihop. Sov gott mormor Gullan! Vi ses imorgon ...

Studio Bilder....

Hej,

Här kommer lite studio bilder:

I studion med Programledare Anders Rosen

Det klart att Dogsen ska vara med backstage...


Tack Anders för en mycket bra intervju, Du är ett proffs!!!Nu är Doggsen trött o vill hem o sova lite...

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=72695&lid=puff_873790&lpos=lasMer

Nu gäller, snart ses vi i rutan!!!!


Äventyr på Vårdcentralen

Hej, Vaknar mitt på natten, har ont i magen, somnar om, vaknar igen...Kl 08 ringer jag till vårdcentralen..En tant svarar: - Tillhör du Gruvan, Laven eller berget? Öh, Vad svarar man på det? inte den frågan jag går o funderar på varje dag,Ingen aning, jag har ont i magen jag...Tanten säger: - Jag skickar dig till gruvan. Jaha, tänker jag, det lät ju mysigt...Not! Klär på mig, går ner till vårdcentralen..Tar en kölapp, sitter ner i väntrummet. Mycket folk! Känner inte för att prata med någon, känner mig som ett spöke. En man kommer o sätter sig brevid, han säger att han sätt mig på TV. Han pratar oavbrutet, NON stop. Han missar sitt könr. Tillslut reser Jana o hämtar ett nytt nr till honom, så han kan gå någongång... Sköterskan ropar upp mitt namn. YES. Tar prover. Väntar igen. denna gång i korridoren, vill inte gå tillbaka till pratade mannen.. Får en tid hos doktorn, måste registera mig igen i receptionen, betala igen för lakarbesök, vänta igen på min tur... åhhh vad detta tar tid.. Jag har inte tid med detta, sms lite, ringer lite o jobbar från väntrummet. Kl 15 inspelning SVT, måste hem, duscha, äta o sova lite... - VERONICA HEDENMARK ! Nu är min tur..hörs senare ´

Måndag....

Hej, Ja vad har hänt idag....började att jag kände att jag mådde illa, ställde in två möten, låg i sängen, fick massage, gick upp o klädde på mig. Idag har Marie jobbat med mig, så kul....Jag o Marie känner varandra väl efter 5 år inom VH assistans. SMS SVT inför morgondagens Tv program Eftersnack. kl 22.30 SVT2. En kund till oss, har somnat in. Så sorligt...känner en sorg för honom o alla som blev kvar. Vi pratar i telefon direkt,jag o Caroline . Vilket stöd ska vi erbjuda familjen? Har varitpå hundkurs, så kul Nu måste jag sova god nstt

Lite Nyheter

Här har jag satt samman lite Nyheter:

Hanna är en av mina assistenter, Grattis Hanna....http://www.dt.se/nyheter/falun/article412449.ece

Hudkrämer fulla av kemikalier

Konsumenttidningen Råd & Rön har i sitt nya nummer testat 24 olika hudlotioner. Resultaten är i flera fall skrämmande, med hormonstörande och allergiframkallande ämnen.

Jag har alltid tvättat ansiktet bara med Vatten o smörjer in kroppen med Olivlja.
 

Färre pappor vårdar sjuka barn

Pappornas andel av föräldraledigheten har ökat något senaste året. Men med nuvarande takt skulle det ändå ta över 50 år innan föräldrarna delar lika. Och andelen pappor som är hemma med sjukt barn har minskat två år i rad.

Tappad ur rullstolen av taxichaufför
http://publishme.se/575089/entries/article/new/

Radioprogrammet Karlavagnen
Tisdag 17 mars
Barn med funktionsnedsättning
KjellPeder Johanson i Luleå


http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1652839&BroadcastDate=&IsBlock=

Ha det gott!

Tills vi hörs igen!!!

Söndag....

Hej,

Nu var det ett tag sedan sist...Har inte riktigt hunnit med...

Torsdag fredag var jag i Stockholm. Träffade vår Operative chef Linnea, hämtade henne på centralstationen. Sedan åkte vi bil ut till Hasseludden, där vi hade konferans.


Doggsen var med...o fick springa lösa..


Härlig Lek!!! Vilken Lust...
Äter middag Tillsamans, så gott!

Har intressenta o spännande diskussioner...Wow vad ni inspirerar mig...Tack!


Stragierna är klara....Nu kör vi.....


Nu ska vi sova, hunden Elle tror jagredan sitter o sover...Godnatt!!

Fredag, 
Har en massa möten, men innan vi åker från hotellet har vi stövel jakt...Linnea ena stövel är borta? Hur är det möjligt?
Det finns ingen stans, vi vänder ut o in på alla väskor, sängkläder, packar ut allt bagage i bilen, letar i bilen, har hunden tagit stöveln? Ringer Caroline, - Har du fått med dig en stövel? 
Frågar personalen,
Tillslut hittar vi den i Papperskorgen på hotellrummmet. Dagens gåta:
Hur kunde den hamna där?

Åker inte till kontoret, fyra möten på rad...missar lunchen, håller på att svälta ihjäl, äter min tredje banan,...håller på att bli en apa..

Kommer hem kl 22, helt slut, trött o hungrig...är för trött för att äta, o för hungrig för att äta...men men smnar til slut...

Lördag:
Intervju med Veckotidning kl 14 på kontoret. Intervju plus fotografering tar tre timmar,  äter, tittar lite på TV, sover....en lördagkväll...vad är detta??

Söndag:
Vaknar, äter frukost, jobbar, har möte klockan 18 0 19.00 ikväll....

Här kommer lite bilder:

Fotografen o journalist.
På promenad med doggsen...


Elle har sprungit efter Ankan  o hoppade i vattnet...Badade,,,förstod hur kallt det var...
Här kommer hon springande tillbaka...Överlycklig!!

 

snart Sova...

Hej,

Oj vad denna dag gick fort,
förutom 1000 möten, mail. Pratade med Sofia i telefon, min bästa barndoms vänn. Får en känsla av att hon är Gravid.
så jag frågar, lite försiktigt...

.....Skulle inte du vilja ha barn nu?...

.....Mitt nästa fråga, Jag känner på mig att du är gravid? Jag hör det på rösten.

Jag hade RÄTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis Sofia detta är helt fantastisk! Du kommer bli världens bästa mamma, till din lilla sommarbaby...

Imorgon åker jag o Doggsen till Stockholm, ska ha möte med operativ chef Linnea. Alltid lika kul o inspirerande att träffa dig!


Onsdag, Vilket härligt väder...

Oh vilket härligt väder....
Vad jag blir glad o får enegi av ljuset.

Idag fick jag jättefina blommor blev så Glad!!!

Tack
Jac Tryck o Brodyr
Mattias Oljelund
Ledarna

Luktar så gott, blir varm enda in i hjärtat!!


//VH


Tisdag kväll, trött

Hej, Har pratat i telefon kostant mellan 09-21, det var länge. fick nackspärr. Ska köpa headset. Imorgon ska jag vila lite. Förberedda mina Stockholm dagar. 24 hour in Stockholm. Ska bli kul att träffa dig Linnea. Vi ska ha planeringsmöte o lite kul... Möte hela fredag. Bilen är inlämnad på verkstaden, låter konstigt. Ska vara med SVT Efternack på tisdag 24 mars. Viktiga frågor. Nu ska jag sova, har huvudvärk. // Veronica Hedenmark

Härliga Måndag!!

YES, Nu börjar veckan igen så kul...

Måndagar är alltid helt hysteriskt mycket jobb, så även denna dag.

08.00 Telmöte Linnea
08.30 Telefonmöte Kontoret
09.00 Ny kund möte
09.30 Angetha telmöte
10.00 Planeringsmöte
11.00 juristmöte
12.30 Lunch 30 min

13.00 Ringa, svara på mail m.m.
14.00 Möte Mats
14.30 Möte Godeman
15.00 Möte med Försäkringskassan o Kommunen gällande rätten till personlig assistans
17.00 Promenad hundarna, äta lite.

18. 30 Åker vi till Hundkursen.
19.00 Hundkurs
21.30 Hem o sova...

Man kan säga att det går i ett....

Det var min dag...

Kram Veronica

Bilder från SVT

 Här kommer inslag Good Morgon
http://svtplay.se/v/1478030/gomorron_sverige/12_3_08_45?cb,a1366518,1,f,102831/pb,a1366516,1,f,102831/pl,v,,1479784/sb,p102831,1,f,-1

Hej, Här kommer lite bilder från förra veckan, upp tidigt, dagen efter Kompetensgalan. Åker bil direkt till Studion, in i sminket, är hungrig, hann inte äta frukost, uppdaterade bloggen istället...


Träffade programleddaren 2 min innan sändning, jag vet aldrig frågorna innan, utan är verkligen direktsändning. Inte en chans att öva in några kloka svar.Här sätter Producenten på mikrofonen...

SVT har byggt en ramp under natten, genom att blev klart i går kväll att jag skulle vara med...Så bra...för alla som kommer efter mig...Detta är verkligen att delta på lika vilkor !
 
Bilder från studion. Back stage...

Direkt efter TV , åker vi till Berns där utfrågning av vinnarna...Vidare till RBU konferans om Ryggmärgsbråk, där träffar jag Mats. Som har satt upp en jättebra utställning med VH kids. Tack Mats, Mycket bra jobbat !!
Åker hiss ner till bilen o påväg hem...En riktigt trött hund!!!

Här är klippet från SVT

http://svtplay.se/v/1478030/gomorron_sverige/12_3_08_45?cb,a1366518,1,f,102831/pb,a1366516,1,f,102831/pl,v,,1479784/sb,p102831,1,f,-1

Vår o Kärlek i luften!

Hej,

Vilken dag!! Så härligt att få leva....

Dagen började med att valpen vaknade tidigt o var kissnödig o ville ut. Assistenten Janan börjar senare, så när nöden inte har någon lag, då kissade han i sängen....

Jana tog ut hundarna när hon kom, bytte lakan, sedan sov jag vidare...
En riktigt lång frukost framför TV, vilket lyx...

Höll på att bli sönder biten av valpen,...Klädde på mig, så gick vi en långpromenad, halva vägen runt sjön tisken...
sedan började lilla hunden att pipa..Då fick han åka på min fotplatta på rullstolen.. ,,,,

Elle, hon ville bara jaga ankor...Hon älskar att bära saker i munnen, så hon fick ta min sko. Hon vägrar att gå om hon inte har något att bära, fanns inget annat än min sko. Sedan såg hon något annat som var roligare o dumpar då min sko, Det blir nu skojakt efter den försvunna skon, på vägen hem hittar vi den...

Efter promenaden, gick vi o köpte varsin chai latte o fikade på rådhustrappan. var enda stället som fans sol  någonstans att sitta. Sedan gick vi hem  o badade hundarna, minsta hunden joy ska ska börja i hundskola i morgon, då gäller det att han är snygg...

Nu ska jag ha tre telefonmöten  hinner inte skriva mer men kom ihåg

Det ligger Vår o kärlek i luften...

http://www.youtube.com/watch?v=U2JOtidKB1s

 


 Kram Veronica

Rätt låt Vann!

Wow vilken häftig låt, vilken häftig kvinna...

Helt klart vann rätt låt!

Detta mail fick jag i kväll, Tyckte att vara så fint att jag ville dela med mig det:

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall  förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.  

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!  

De är där för det du behöver dem för.
Några människor kommer in i ditt liv för att det är din tur att dela  
med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta!  

   
Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.


Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.  
Tack för att du är en del av mitt liv,   
för resten av livet.

Du har nyckeln till mitt hjärta!


//Med Kärlek Veronica

Sveriges bästa chefer 2009

Den 11 mars utsågs Sveriges bästa chefer på Grand Hotel i Stockholm.

Posten tog storslam med Marie Hallander Larsson som utsågs till Årets Human Resource-chef och kollegan Angelica Björkbom som fick pris för sitt hälsobefrämjande ledarskap.
Årets chef blev Botkyrkas starke man - kommundirektör Palle Lundberg.

Veronica Hedenmark, grundare och marknadschef, VH Assistans, vann priset för Årets mångfaldsarbete. Hon har trots sitt funktionshinder startat ett eget företag som i dag har 400 anställda. Hon inspirerar genom att använda sitt utanförskap till en möjlighet att få vara sig själv och sätta egna gränser.

Palle Lundberg fick priset för att han genom engagerat och energiskt ledarskap förändrat bilden av Botkyrka från en problemtyngd kommun till en kommun där människor bor, arbetar och trivs.

Marie Hallander Larsson blev Årets HR-chef för att hon som personaldirektör på Posten har genomfört ett framgångsrikt utvecklings- och förändringsarbete.

Angelica Björkbom, hälsochef på Posten belönades med Årets pris för Hälsobefrämjande ledarskap.
I nära samarbete med Marie Hallander Larsson har hon fått ned en hög sjukfrånvaro, vilket gjort Posten till en förebild för många andra organisationer. På fyra år har Posten sänkt sjukfrånvaron från 9 procent till 5,5 procent, ökat hälsan hos medarbetarna och dessutom sparat över 260 miljoner kronor.

Musikerna Björn Ulvaeus och Benny Andersson fick Kompetensgalans Stora Hederspris för att de satt Sverige på den internationella kartan och gjort svensk musik till en exportsuccé. I tider av ekonomiskt mörker har de gjort människors vardag både ljusare och gladare.http://www.chef.se/dynamisk/index.php/index/artikel/sveriges-baesta-chefer-2009/

Kommunen ger sämre personlig assistans än privata företag

Hej,

En lång sovmorgon, bakat bröd med pinjenötter, solrosfrön o aprikoser. Äter lång frukost, missar Nyhetsmorgon, sover över, badar, ansiktsmask, leker med lill hunden, oj vad han bitts...kliar i tänderna,...

köper bitring, sådant som bebisar har... 
Läser tidningen, somnar om, lyssnar på P4.

Undra vem som vinner kvällens tävling?

Svårt att säga...


hittar några spännande artiklar:

Kommunen ger sämre personlig assistans än privata företag

De som får personlig assistans är mer nöjda med stödet från privata företag än det stöd som kommunen erbjuder. Det visar en avhandling från Göteborgs universitet.

- De privata och kooperativa alternativen låter den enskilde sköta mer av de dagliga uppgifterna och det verkar brukarna uppskatta, säger Magnus Roos, forskare i psykologi och författare till avhandlingen.

I mitten av 90-talet infördes en ny lag om rätt till ersättning för personlig assistans. Enligt lagen kan personer som får stöd för personlig assistans välja mellan att överlåta det formella arbetsgivaransvaret på kommunen eller alternativa assistansanordnare, oftast privata företag eller kooperativ. Försäkringskassan betalar ut ett visst belopp per beviljad assistanstimme.

- Förenklat skulle man kunna säga att den funktionshindrade får en check av staten med vars hjälp han/hon kan köpa den assistans som önskas, säger Magnus Roos.

I Göteborg har 473 personer beviljats stöd enligt lagen för statlig assistansersättning (LASS). 38 procent av brukarna har kommunen som assistansanordnare medan 62 procent har någon alternativ assistansanordnare. Genom enkäter och djupintervjuer har Magnus Roos undersökt hur nöjda användare av personlig assistans i Göteborg är med den hjälp de får. Och de privata alternativen fick genomgående högre betyg än de kommunala insatserna.
- Den grundläggande skillnaden mellan kommunen och de privata och kooperativa alternativen är synen på personlig assistans. För kommunen handlar det främst om att tillhandahålla assistenter som kan utföra vissa uppgifter åt de funktionshindrade. För de alternativa assistansanordnarna är inställningen att delegera så många uppgifter som möjligt till dem med funktionshinder, säger Magnus Roos.


För kommunen bestäms också lön och utbildning för personliga assistenter centralt av någon kommunal tjänsteman. För de alternativa assistansanordnarna är det vanligt att lön och utbildning bestäms av den specifika brukaren. Studien ingår i en doktorsavhandling som läggs fram vid psykologiska institutionen vid Göteborgs universitet.

Avhandlingens titel: Quality of personal assistance: Shaped by governments, markets and corporations,
e-länk: http://gupea.ub.gu.se/dspace/handle/2077/19351

Avhandlingsförfattare: Magnus Roos, 031 786 1641 (arb.), mobil: 0737-89 11 46
e-post: magnus.roos@psy.gu.se


Fakultetsopponentens namn: Professor Åke Olofsson, Psykologiska institutionen, Umeå universitet
Tid och plats för disputation: Fredagen den 13 mars 2009, kl. 14.00, sal F1, Psykologiska institutionen, Haraldsgatan 1, Göteborg


Back in Town...

Hej,

Nu är vi hemma...
Har packat upp, duschat, ätit köttfärsås, nu ska jag svara mail, öppna post, sedan Fredags Mys...o seLaila Bagge och Niclas Wahlgren bekräftar nu att de är ett par. Måste kolla lite extra...

Tänk om man kunde Dansa som de...Jaja...

//Veronica


Fredag den 13

-Hej, Sitter nu i bilen, har precis stannat i Gävle. Doggsen ska kissa o jag köpte mig en Loka Päron. Nu kör vi vidare mot falun. Dagen började kl 09 med Rekryteringsmöte. Vi åt frukost tillsamans, efteråt packade ur rummet, åkte till CJ advokatbyrå o hämtade saker som jag hade glömt. Lastade in allting i bilen, sedan vidare till minikonferans om Ryggmärgsbråk, träffade Mats Regionchef Dalarna, som hade gjort så snygg monter..Var där en timme, ut med doggsen, sedan styr vi bilen hämåt....

Fredag den 13

-Hej, Sitter nu i bilen, har precis stannat i Gävle. Doggsen ska kissa o jag köpte mig en Loka Päron. Nu kör vi vidare mot falun. Dagen började kl 09 med Rekryteringsmöte. Vi åt frukost tillsamans, efteråt packade ur rummet, åkte till CJ advokatbyrå o hämtade saker som jag hade glömt. Lastade in allting i bilen, sedan vidare till minikonferans om Ryggmärgsbråk, träffade Mats Regionchef Dalarna, som hade gjort så snygg monter..Var där en timme, ut med doggsen, sedan styr vi bilen hämåt....

På väg hem...

Hej,

Nu ska jag berätta lite mer. Kompetensgalan var fantastisk, Jag trodde aldrig att jag skulle vinna. Jag blev så chockad.
Jag tog mig knappt upp på  scenen. Vad säger man nu ? Tack, till Alla!

Igår var jag med SVT morgonsoffa. Spännande. Jag älskar direktsändning. Det är här o Nu. Rakt ut i rutan, kastar sig ut, ingen förberedelse, jag vet aldrig frågorna innan...Här kommer inslaget:

http://svtplay.se/v/1478030/gomorron_sverige/12_3_08_45?cb,a1366518,1,f,102831/pb,a1366516,1,f,102831/pl,v,,1479784/sb,p102831,1,f,-1

09.00 Direkt efter TV åkte vi till Berns på Brunch,
10.00 Brunch
11.00 Utfrågning på scenen, var är rampen? Hur ska jag komma upp? Rampen funnen.
12.00 Intervju Tidning + foto
13.00 Lunch
14.00 Möte med VD, större företag inför fyra föreläsningar jag ska hålla i vår
16.00 Pussar på mina hundar
17.00 Möte CJ advokatbyrå
19.00 Middag.
22.00 Sover

Bilder Kompetensgalan

Godmorgon,
Det känns fantastiskt !


Lycka till Blommor!


God Natt!

Nu är denna dag snart slut. Har hunnit träffa min syster en snabb stund. När jag kommer tillbaka till hotellrummet har valpen så ont, att han skriker, hans öga har helt svullnat igen..Stackars liten, försöker badda rent ögat, men han tycker att gör så ont..Ska nu leta efter en vetrinär i Stockholm som kan hjälpa honom.. Vi hörs imorgon ska berätta mer då....Kram o God Natt Veronica

Lite fotonNu i Stockholm

Hej, Skriver nu från hotellrummet. Vi har checkat in på Grand Hotell. Oj, vad fint..Jag har aldrig bott här förrut. Vi parkerade utanför entren. Vi hade så mycket packning. Två rullstolar,två hundar, 22 väskor kändes det som. Vi sysselsatte all personal på hela hotellet, när vi gjorde entre. Upp på rummet, byte om. Från myskläder till Busniess. Skulle ha första mötet om 30 min.

Dogsen skulle ha mat o vatten. Rastas, skynda mig till Lunch mötet på resturangen Verandan, 3 min sen, inte bra...Beställer fisk. Vi har ett bra möte som varar i 1,5 timme. Går upp till rummet. Har 22 obesvarde sms, 35 mail, tio röstmedl via växeln. Här måste prioriteras. Ringer Angetha Kommunikationschef, går igenom texten efter intervjuen med en av de större veckotidningarna.

Emelie ringer frågar om jag vill skriva under en debattarikel. Självklart..vill jag det...Vilket lyx att få färdig skrivet material...

Vilar, nästa möte kl 16.00 -18.30.

Hade hundarna med på mötet, det var så duktiga..första resan för den liila valpen...

Ska hinna träffa min syster innan middagen....

Ciaooo Veronica

.

.

Sitter i Bilen

....Nu har vi lastat in all packning, på väg till stockholm , passerat Gävle. Stannat på bensinstationen, kenneln behövde kissa, små vovvarna ligger så fint med mig här i baksätet...Morgonmöte med Linnea, operativ Chef inom VH assistans. 17 mil kvar....Har lunchmöte...sedan ska jag ladda för kompetensgalan ! Adios Amigos! Veronica and the dogs on tour!

Lördag

Oh vad härligt med lördag, riktig slapp dag. Vaknade före kl 07 av den lilla valpen som vill ut o kissade. Vi låg o morgonkramades o väntade att  assistenten skulle börja. Sveta som jobbade idag tog ut hundarna på promenad.

Efter gjorde vi frukost till hundarna, sedan dukade vi framför TV. Ringt lång frukost. Så gott !! Bäddade ner mig med kudde o täcke framför TV. såg detta inslag:

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.883104


Blev så upprörd. Vet kan utala sig vad ett värdigt liv är??? Jag träffar så många barn varje vecka som har ett omfattade hjälpbehov, MEN som absolut har ett värdigt Liv. Med hjälp av kärleks fulla föräldrar o syskon och personliga assistenter. För vissa människor utan kunskap, så kanske man inte ser detta som ett värdigt liv. Då missar man unika, gudomliga o speciella som vi alla har rätt till vår egen plats på jorden.  kl är 09.30 jag ringer  Agnetha Mbuyamba som är RBU:s förbundsordförande. -Hej Angetha! Sover Du ?  Har du sett Nyhetsmorgon? Vi måste göra något ? Vi bör agera nu. Vi måste slå vakt om att barn med omfattade funktionshinder tex genom hjärnskador har rätt till Liv. Att detta ÄR ett värdigt Liv. Vi kan skapa det. Vissa kommer inte alls förstå, medans andra gör det precis. Vi bestämmer att vi ska höras av på söndag eftermiddag.

Jag o hundarna går o lägger oss igen. Läser tidning o myser. Oh, jag Älskar min sköna säng.

Ha det så bra. Ikväll är det melodifestival...'Vinner Rätt låt ? Det är den ständiga frågan...

Jag röstar på http://www.youtube.com/watch?v=uDcb8KGMJa0

ju mer man hör den, bättre blir den...Caroline af Ugglas härligt osvenskt kroppspråk

Eller denna:

http://www.youtube.com/watch?v=FHsUcPdqWmE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=fdgqXL2zI7g&feature=related

Eller
Vann Rätt låt ? Det är den ständiga frågan...
//Veronica

Fredag med lite Fredagsmys

Idag är det fredag, har jobbat hela dagen. Knappt hunnit tagit lunch. Har haft en intervju på förmiddagen med en av sveriges största veckotodningar. Pratat med Angetha i telefon om kommunikationstragier.

Öppnat post, besvarat 30 mail, genomgång av nästa veckas program. Jag ska vara i Stockholm o jobba. Möten inbokade. Intervjuer o den stora Kompetensgalan. Så spännande!!

 

Vilma i Tailand!

Hej igen...

Har beställt Thaimat...Mmmm vad gott...

Min kompis Vilma är i Tailand, läs hennes Reseblogg i från Tailand.

http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=313395&userId=232724


kolla här:

'http://www.youtube.com/watch?v=0Oihkl7Xh0g&eurl=http://pryl.feber.se/art/152216/varldens-storsta-fjarrkontroll/&feature=player_embedded

Kan vara ett bra hjälpmedel...

ja, ikväll ska jag bara ta det lungt o leka med min lilla valp...Kanske ta ett ett bad..

Med Kärlek, Veronica

Torsdag 5 mars

 Hej,
Det här är min nya blogg. Har gjort om lite så att jag kan uppdatera bloggen lite oftare.

Idag är jag Falun.  Jobbar hemifrån. Tok mycket att göra men så roligt. Jag har sagt det för o säger det igen, Jag ÄLSKAR mitt jobb! Tycker att så roligt spännande...Har en stark Livs lust...

Vet du Jag har köpt en hund till !!!!


Så söt, Han heter Joy, 12 veckor ....  
Vilken Kärlek....Nu ska jag äta..//Kram Veronica


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!