Veronicas hjärtefråga får luft under vingarna

HEJ!

Nu rullar livet på lite för fort, känner mig trött. Ska hämta lite ny kraft. Imorgon åker jag till Göteborg, ska åka på turné. Varberg träffa Jane med familj, Helsingborg, Landskrona o Göteborg. Tillbaka på Söndag. Håller på att planera våra spännande VH kids läger. Här kommer länken. http://www.vhkids.se/VHkids_sommar_2009/

År 2009

Funktionshindrade bör inte nekas flyg
Regeringen föreslår att flygbolag och researrangörer inte ska kunna neka flygresor till personer med funktionshinder. Enda anledningen att hindra en funktionshindrad person från en flygresa ska vara av säkerhetsskäl. Förslaget ska behandlas av lagrådet innan det blir en proposition.


År 1998

Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3

Hur känns det nu när regeringen lagt fram detta som ett förslag?

- Det är inte en dag försent. Det är självklart att alla som kan betala ska få flyga utan att deras eventuella hjälpmedel ses som för otympliga att ta med. Jag ser egentligen inte var problemet skulle ligga, det är inte i logistiken, då vi dagligen transporterar annan tung utrustning som filmutrustning, post och annat än just rullstolar via flyglinjer. Det verkar mera vara en fråga om attityd. Kunde människan ta sig till månen ombord på en raket för 40 år sedan så ser jag det som en självklarhet att alla ska kunna ta sig dit de vill idag med ett flygplan, säger Veronica Hedenmark.

När och var skickades den första raketen upp i rymden från Sverige?
- Den första rymdraketen sändes upp från Nausta i Norrbotten den 14 augusti 1961 kl. 2205.

 

Så då kanske dags att alla får flyga.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!