God Natt!

Nu är denna dag snart slut. Har hunnit träffa min syster en snabb stund. När jag kommer tillbaka till hotellrummet har valpen så ont, att han skriker, hans öga har helt svullnat igen..Stackars liten, försöker badda rent ögat, men han tycker att gör så ont..Ska nu leta efter en vetrinär i Stockholm som kan hjälpa honom.. Vi hörs imorgon ska berätta mer då....Kram o God Natt Veronica

Kommentarer
Caroline

Grattis min älskade syster..... jag ligger lite före din blogg, med tanke på att du ej har uppdaterat att du har vunnit!! Vilken trevlig kväll vi har haft..

2009-03-12 00:23:09
Sussie Olofsson

GRATTIS! Du är fantastisk! Du kommer att gå långt!

Jag tänkte kontakta Dig, angående två viktiga ting. Med Dig i morgonens TV program blev det högaktuellt! Så här är jag!

Jag har tidigare varit i kontakt med Dig angående barn med dolda funktionshinder i form av känselstörningar, human haptiska perceptionsstörningar.

Din mor och far vet vem jag är och jag tror Du känner igen mig också, trots att det var 'ett tag' sedan vi sågs.

Viktigt ting nr 1. En väninna till mig, som är tio år yngre än mig, som varit VD för ett stort svenskt företag i närmare 8 år, fick en stroke för ett par år sedan, behöver bättre assistans än vad kommunen i dag kan ge henne. Jag har, vid ett par tidigare tillfällen, berättat att Du är bäst och jag hoppas nu att hon hör av sig till Dig!

Viktigt ting nr 2. Min kollega och jag är i färd med att starta upp Nordens, kanske världens, första Känselcentral, eftersom vi anser att det är minst lika viktigt bedöma och behandla störningar inom området känsel som det är att bedöma och behandla störningar inom området syn och hörsel - allt för att värna om barnets positiva utveckling och en god livskvalitet.

Barn med känselstörningar finns inom ALLA diagnosgrupper - egentligen inte svårare att förstå än att även syn- och hörselstörningar finns inom alla diagnosgrupper. Området känsel är däremot utelämnat!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HÄNGA MED PÅ ETT HÖRN? Hör då av Dig, så snart som möjligt, till mig!

Ovsett om Du hör av Dig eller inte önskar jag Dig ALL LYCKA och ber att Du hälsar till Din mor och Din far! Lyckönskningskramar från Sussie

2009-03-12 09:31:06
URL: http://www.neuropedagogik.se
sandra

Fina bilder på den finaste och bästa Veronica som finns!

2009-03-12 22:59:28
URL: http://tornadob.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!