I år kommer nästan 100 000 kvinnor att bli mammor till handikappade barn.

Har du aldrig undrat hur mammorna till handikappade barn blir utvalda?
Jag ser på något vis gud sväva över jorden, väljer sina mammor o pappor med noggrannhet och medvetenhet.

Medan han observerar ger han sina änglar instruktioner att skriva i en stor dagbok. Gud ger ängeln ett namn och ler "Ge henne ett handikappat barn"

 Ängeln blir förundrad, "Varför just henne Gud? hon är så lycklig"

 "Precis, just därför", ler Gud. "Jag kan inte ge ett handikappat barn till en som inte kan skratta. Det vore grymt.

 -"Men har hon tålamod?" frågar ängeln "Jag vill inte att hon ska ha för mycket tålamod för då skulle hon drunkna i en sjö av självömkan och vanmakt, svarar Gud.

När väl chocken och misstron har lagt sig kommer hon ta itu med det. Jag har tittat på henne idag. Hon har rätt känsla för sig själv och en självständighet som är ovanlig och som så väl behövs hos en mamma.

Du förstår, barnet som jag ska ge henne lever i en egen värld. Hon måste hjälpa honom att leva i hennes värld och det kommer inte bli lätt".

- "men herre, jag tror inte ens hon tror på dig?".

Gud ler. " det spelar ingen roll, det kan jag ordna. Hon är perfekt. Hon är tillräckligt självisk". Ängeln flämtar, "Självisk? är det en dygd?" Gud nickar. "Om hon inte kan skiljas från sitt barn ibland kommer hon inte överleva" Ja,  den här är en kvinna som kommer välsignas med ett barn som inte är perfekt för världens ögon.

Hon vet inte om det men hon kommer avundas. Hon kommer aldrig att betrakta ett steg som vanligt. När hennes barn säger "mamma" för första gången så har hon ett mirakel och hon kommer veta det.  .

"Jag ska ge henne kraften att se det jag ser...okunskap, grymhet, fördomar och ge henne styrkan att möta o stå över detta.

Hon kommer aldrig vara ensam. Jag kommer vara vid hennes sida varje minut, varje dag hela hennes liv, lika säkert som att hon står nu vid min sida. "Och hur bli det med en skyddsängel?" frågar ängeln. Gud ler. "En spegel kommer vara tillräckligt"

 -okänd författare

 

så vackert, ville visa den för dig………………


Kommentarer
Caroline Haglund

Ahh så fint, det är precis så jag har valt att se detta att jag blev mamma till ett handikappat barn,att jag var speciell och hade så mycket kärlek att ge :-))Har alltid kännt att det var tur att Sanna kom till mig :-))

2009-05-25 14:19:54
Annelie Vestin

När Leo kom till mig 21 december 1979 var det som ett brev från posten...den kärlek jag fått erfara går inte att sätta ord på.När sjukhuspersonalen sa att jag behövde inte ta hem honom kastade jag bokstavligen ut dem från rummet.

2010-08-22 20:49:45

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!